Konsistens på rette niveau
Dysfagi modificeret konsistens opdeles i Danmark på tre niveauer.
Der er meget stor forskel på både hvilke råvarer og konsistenser personer med Dysfagi kan håndtere på de tre konsistensniveuer, og der er meget stor forskel på hvordan konsistensen af en pureret fødevare bliver alt efter hvilket geleringsmiddel og teknik der anvendes.
Seneste kommentarer
Hej Mark
Ja det kan du sagtens.
Hvis du er interesseret i at vide mere om vores produkter eller bestille så må du meget gerne skrive til mig på majken@vaerdigmad.dk. 😊
Dbh Majken
Goddag.
Jeg tænkte på om det var muligt at bestille med EAN nr. hos jer. Bedste hilsner Mark Haagensen FGU midt- og østsjælland
Hej Lene.
Det vil jeg meget gerne hjælpe jer med.
Jeg skriver til dig via LinjedIn 😊
Vi er et plejecenter, som har behov for kursus i tilberedning af dysfagikost i eget køkken. opfølgning efter et par måneder.