Rullesteg med svesker, skysauce, kartofler og surt
Endnu en dejlig klassisk ret som er let at trylle om til en blød og saftig variant, som kan spises af alle rund om bordet, også dem der har udfordringer med at tygge.
Hvis du gerne vil have en super smag i både kød og sauce, så brun stegen i en gryde og hæld svinefond ved som du ville gøre med en almindelig rullesteg. Se mere i opskriften.
Opskriften kommer her:
400 g svinekød i tern, rå
150 g svinefond
50 g piskefløde
9 g EasyCare Instant
3 g salt
70 g svesker
Metodebeskrivelse:
Kom svinekød, Easycare INSTANT, piskefløde, salt og Oscar svinefond i en foodprocessor og kør den til den bliver fast i konsistensen.
Lad
farsen hvile i et par timer i køleskab.
Form farsen i en bradepande så den ligner en rullesteg, læg sveskerne i midten
Lad gerne farse hvise til næste dag.
Stegen kan nu bages i ovnen ved 200 grader i ca 20 minutter,
så den bliver fast, og herefter brunes i smør på panden og stege i den fond du senere laver skysauce af, eller du kan stegen den færdig i ovnen i ca 45 minutter ved 175 C
Server med skysauce eller vildtsauce, kartofler og surt.